Format: Kortfilm 15 min

Genre: Drama/sci-fi

Plot: Martin är den första svensken som ska få resa till Mars. Det är en enkelbiljett och han kommer aldrig återvända till Jorden. En film om Mod, Acceptans och möta sina rädslor. 

Format: Kortfilm 12 min

Genre: Dansfilm/drama/komedi

Plot: Sanna är en tjej und tjej som vill förändra världen, genom blod svett och tårar får vi följa henne under livets motgångar. En film om Drömmar, tålamod och att aldrig ge upp.

Format: Dokumentärfilm 11 min

Genre: Dansbandsdokumentär

Plot: Under tre föreställningar följde vi med Dansbandet Blender. Hur är deras liv på turnén och utanför turnén. Hur är det att ha ett liv på vägen och alltid underhålla sina fans.   

Format: Musikvideo 4 min

Genre: Hip-hop

Plot: Artisten Spikens musikvideo för låten När snön faller. En låt till hans mamma om hennes missbruk och hur hon nu har varit nykter i 10år.  

Format: Kortfilm 15 min

Genre: thriller, Crime

Plot: Arvid försöker bli en författare, Emma som äger ett café måste betala tillbaka sitt fullån som hon gjorde när hon startade upp cafét. Detta ledder till att Arvid och Emma måste fejka ett rån. 

Format: Kortfilm 14 min

Genre: Crime

Plot: Handlar om fyra stycken lirare som hamnar i en kaxig dispyt med varandra över ett pokerspel.  

Format: Web-tv avsnitt 22 min

Genre: Skräck, Tv-show

Plot: Dalarnas film och Tv studenter ska sända ett Stundent-Tv avsnitt när en gammal folksägen blir verklighet och studenter na dör en efter en.